Onze Oplossingen

Home > Onze Oplossingen

Unix & Linux Experts

Wij verzorgen het volledige systeembeheer binnen uw organisatie. Onze engineers zijn gecertificeerd op het gebied van Red Hat en AIX. Van ontwerp tot implementatie van uw IBM en/of Red Hat omgeving moet u bij Cisol zijn. Wij zijn in staat uw infrastructuur omgeving veilig en flexibel te implementeren en op te bouwen. Onze Unix en Linux consultants hebben gemiddeld meer dan 10 jaar ervaring met complexe AIX, Red Hat en of Debian omgevingen.

Mission Critical Solutions

Cisol bouwt High-end solutions die altijd beschikbaar moeten zijn. Dit doen wij in samenwerking met onze partners, Microsoft, IBM en Red Hat. We kunnen datacenters en uw IT omgeving zo bouwen dat het altijd beschikbaar is. Mission Critical noemen we het, wat betekent dat u zich dag en nacht geen zorgen hoeft te maken over beschikbaarheid en veiligheid, ons Mission Critical team staat 24/7 voor u klaar.

Microsoft Engineering

Onze Microsoft specialisten zijn in staat om uw enterprise Microsoft infrastructuur te onderhouden en te beveiligen. Deze omgevingen draaien op private en publieke clouds, veelal Azure. Daarnaast hebben wij veel kennis van deployment, Packagen, (App-v) en Configuration Management (SCCM). Ons Microsoft team staat paraat om uw Microsoft omgeving te beheren, te packagen en te deployen.

Remotebeheer

Vanuit ons Operationscenter kunnen wij uw infrastructuuromgeving 24/7 monitoren en op afstand beheren. Ons Operationscenter is gevestigd in Nieuwegein. Wij doen dit voor meerdere klanten. Op deze manier verzekerd u zich van een stabiele omgeving en kunt u zich richten op uw corebusiness. Zo hoeft u niet alle kennis zelf in huis te hebben.

Middels geavanceerde monitoring houden we uw omgeving in de gaten en kunnen we op afstand zaken oplossen voor u daar hinder van ondervindt. We werken hier met heldere SLA’s en contracten, het doel is uw omgeving altijd up en running te houden, met minimale verstoring.

Vraag nu een gratis consult aan

Wilt u nog meer weten over wat Cisol voor uw organisatie kan betekenen? Vraag dan nu een gratis consult aan via het contactformulier.