Jouw Carrière

Home > Jouw Carrière

Jouw Carrière

Het is belangrijk dat je het maximale uit jezelf en jouw carrière haalt. Daarom bieden wij jou verschillende mogelijkheden. Zo kun je aan de slag als gedetacheerde bij onze vele nationale en internationale klanten of je start bij onze afdeling Outsourcing & Projecten. Welke kant je ook op gaat, wij zorgen ervoor dat jij je optimaal ontwikkelt binnen jouw vakgebied.

Kies jouw carrièrepad

Linux of Microsoft specialist worden? Kies jouw carrière. 

Opleidingen

Blijven ontwikkelen naast je werk? Dat is juist wat wij belangrijk vinden bij Cisol. Een echte specialist is nooit uitgeleerd! Bij Cisol ligt er een goed opleidingsbudget voor je klaar.

Carrièrepad

Doorgroeien naar cloudspecialist of senior systeembeheerder? Alles kan!

Sollicitatieproces

Bij Cisol zijn wij eerlijk en open. Geen verassingen na de gesprekken. Het proces hoeft bij ons niet lang te duren, wij zijn een klein team en de lijnen zijn daarom kort.

Arbeidsvoorwaarden

Over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden hoef je je niet druk te maken bij Cisol. Wij zoeken echte toppers en die verdienen ook een goede beloning!

Solliciteer nu

Wil jij kennismaken met Cisol in een vrijblijvend gesprek? Solliciteer dan nu op een van onze openstaande vacatures en kom langs voor een bakje koffie.